Busudlejning Aarhus

Busleje Aarhus

Er du på udkig efter busleje i Aarhus, er du landet det helt rette sted, Aros Busser holder til I Aarhus, så du skal selvfølgelig benytte dig af vores ydelser.

Der er nemlig en stor fordel at bruge et selskab, der holder til i nærheden af din by. Vi imødekommer mange forskellige behov for busudlejning, og vi vil faktisk gå så langt som at sige, at der ikke er noget, vi ikke kan hjælpe dig med.

Fortæl os, hvad du ønsker. Så finder vi den rette bus til dig, så du kan komme frem til din ønskede destination.

VDL i Frankrig

Hvad koster busudlejning?

Vores priser er altid fornuftige. Du skal selvfølgelig vælge den bustype, der dækker dine behov. Vi tilbyder: 

  • Minibusser
  • Dobbeltdækkerbusser
  • Turistbusser
  • Handicapkørsel

Prisen for en minibus er selvfølgelig ikke den samme som ved en turistbus. Er du i tvivl om, hvilken bustype der imødekommer jeres ønsker, hører vi gerne fra dig. Vi har nemlig årelang erfaring med busleje i Aarhus.

160785162_164454045497120_3203477634680756141_n

Få et tilbud

Brug vores beregner herunder for at få et estimat på, hvad det vil koste at leje en bus. Busleje afhænger af, hvor længe I skal være afsted, hvor mange passagerer I er, samt hvor langt vi skal køre. Derudover er der andre faktorer, der kan spille ind, men det afhænger af udformningen på den enkelte tur.

Indsæt rubrik

Når du har indtastet oplysningerne, vil du få en pris inden for 24 timer.

Få et uforpligtende tilbud

Uanset om I skal sydpå eller rundt omkring i det ganske danske land, så står vi klar til at hjælpe  jer.

Busleje i Aarhus - altid fornuftige priser

Vi synes ikke, kvalitet nødvendigvis er ensbetydende med, at du skal tømme hele sparegrisen. Derfor garanterer vi, at du altid får fornuftige priser her hos os. Og det er faktisk uanset, om du lejer en lille eller en stor bus.

Tjek de forskellige priser på busserne eller ring til os, hvis der er noget, du gerne vil have uddybet. Vores medarbejdere sidder klar til at svare på dine spørgsmål og i samarbejde med dig finde frem til en god busleje.

Tag på ferie i Danmark

Skal familien på tur i det danske, kan det være en god idé at overveje muligheden for busudlejning. Især hvis I er flere, der gerne vil opleve, hvordan Danmark tager sig ud om sommeren. Eller andre tider på året for den sags skyld.

Fordelen ved en busleje frem for offentlige transportmidler er, at I ikke er afhængige af faste køretider eller skift af transportmiddel undervejs. En bus kører derhen, I ønsker. Og der er i herre over jeres egen tid. Derudover kan det være svært at finde afgange til Danmarks yderste, men ofte smukkeste afkroge.

Tag derhen med en lejet bus: Helt uden ventetid.

Busudlejning til den lange rejse

Du kan tage på ferie i Danmark, men du kan selvfølgelig også bruge busudlejning til den længere tur. Pak jeres kufferter, hop på bussen og kør over Danmarks grænser. Busleje i Aarhus er herfra din rejse starter. Du bestemmer selv destinationen.

Der findes mange forskellige måder at skrue en tur sammen på, og planlægningen starter altid med at se på, hvor mange I er, og hvad jeres formål med rejsen er. Med busleje i Aarhus har I følgende muligheder.

Leder du efter en minibus?

Vi tilbyder minibusser, der kan indeholde ni passagerer. Her har du faktisk mulighed for selv at køre bussen, da det kun kræver et almindeligt kørekort, som mange af os har.

Du kan også vælge at leje bussen med chauffør, hvis du gerne vil slippe for køreturen. Uanset hvad, kan du med en minibus samle familien og køre på weekendtur, dagstur eller på ferie i Danmark eller andre lande.

Med en minibus kan I samle alle i én bil i stedet for to, og det giver næsten altid en større følelse af hygge og samvær. Kør på tur med sportsholdet, kollegerne, vennerne eller familien i en minibus.

Skulle det være en dobbeltdækker

Minibussen er vores mindste bus, og den er ideel til mindre grupper. Vi har selvfølgelig også dobbeltdækkerbusser i vores vognpark, og de kan fragte op til 89 personer på samme tid. En dobbeltdækker bliver ofte valgt, hvis I er en efterskole, et gymnasie eller andre store grupper, der skal på tur.

Det kan være en tur til Parken for at se en landskamp eller til Østrig for at stå på ski. Måske har I en stor medarbejderkonference på Fyn, jeres virksomhed skal deltage i, eller også har jeres busleje af dobbeltdækker et helt fjerde formål.

Uanset hvad, får I meget for pengene ved at fylde en dobbeltdækker op. Prisen per person bliver mindre, jo flere sæder I fylder ud.

Busudlejning i form af turistbus

Vi har busleje i Aarhus, der egner sig rigtig godt som turistbusser, hvor I er for mange til en minibus, men for få til en dobbeltdækker.

Ønsker du at arrangere en fælles ferie til Tyskland, Frankrig eller måske Bornholm? Tag en snak med os om busudlejning i form af en turistbus. Så lægger vi sammen en plan.

Har du brug for handicapkørsel?

Her hos os har du desuden mulighed for at leje en bus med lift. De egner sig særligt godt, hvis du har funktionsnedsættelser og derfor er afhængig af enten rollator eller kørestol. Med vores liftbusser til udlejning kan du komme til koncerter, festivaler eller tage på ferie uden at skulle bekymre dig om transporten.

Det er nemlig langt fra alle køretøjer, der egner sig til mennesker på hjul. Det gør vi. Vi kan også hjælpe med handicapkørsel til og fra skole eller uddannelsesinstitutioner. Ring til os – så finder vi busudlejning til dit behov.

Vores chauffører er uddannet til at have med mennesker med fysiske eller psykiske udfordringer at gøre, så I er i trygge og gode hænder her hos os.

Hvad indeholder vores busser?

Det er selvfølgelig forskelligt, hvad vores busser indeholder, fordi de er forskellige. Vores minibusser og liftbusser kommer med muligheden for at omrokere sæderne, så du kan indrette bussen, som du vil.

Det kan ikke på samme måde lade sig gøre i vores dobbeltdækkere og turistbusser, men disse kommer til gengæld med båse, hvor fire sæder omkranser et bord. Derudover er der ved hver sæde et klapbord til rådighed, så du kan have plads til en kop kaffe, tablet eller god bog.

De store busser til udlejning kommer desuden med køleskab og kaffemaskine. Du kan få adgang til strøm, hvis du har behov for at lade din telefon, computer eller andet op, og så kommer disse busser selvfølgelig med et stort bagagerum, der kan huse jeres kufferter med mere.

Busleje Aarhus: Vi skræddersyr din tur

Busleje i Aarhus kommer med mange fordele. Vi tilbyder en stor variation af busser, hvilket selvfølgelig betyder, du kan få en bus, der dækker dine ønsker for rejsen. Derudover har vi altid fordelagtige priser, og vi lover sikker kørsel.

Vi har brug for at kende dine ønsker, før vi kan give dig en endelig pris på din busrejse. Den afhænger nemlig af mange forskellige faktorer, og vi vil gerne sikre os, vi har dem alle med, når vi udformer en pris.

Du kan være sikker på, at du ved busudlejning her hos os får en skræddersyet tur, der er tilrettelagt efter jeres ønsker. Det giver fleksibilitet på jeres rejse, og så betyder det desuden, I får en tur, ingen andre kan matche.

Vær jeres egen rejseplanlægger og udnyt vores service.

Sikkerheden er altid i top

I bestemmer destinationen, rejsetidspunkt og meget mere. Så sørger vi for at stille busser til rådighed, der hyppigt bliver kvalitetstjekket for jeres og vores sikkerhed.

Derudover får I en chauffør, der er ansat på grund af hans eller hendes ekspertise og professionelle tilgang til faget. Vi overholder trafikkens regler – både de skrevne og uskrevne.

Det betyder også, at vi overholder reglerne for køre- og hviletid. Skal I på en lang tur, kan det derfor være, der vil være to chauffører med på turen, så den ene kan hvile, mens den anden kører. Det optimerer jeres rejse.

Busleje Aarhus: Kundetilfredshed er vigtigt

Det er vigtigt for os, at vi kan tilbyde busser i god kvalitet. Men særligt vigtigt er det, at vores kunder er tilfredse med den service, vi tilbyder.

Derfor gør vi os umage, hver gang vi planlægger en tur. Det gør vi for, at I ikke skal vente på os og for at fragte jer sikkert og behageligt fra den ene destination til den anden.

Vores chauffører er imødekommende og rutinerede. Vi synes nemlig, det er vigtigt at have en chauffør med på rejsen, som engagerer sig i jeres tur. Her på siden kan du se, hvad kunderne siger om os. Vi håber og tror, du er enige i deres udsagn, når du har prøvet busudlejning gennem os.

Ring til os og få svar på dine spørgsmål

Vi sidder klar til at svare på spørgsmål vedrørende vores busser. Så du skal ikke tøve med at kontakte os, hvis du har spørgsmål til pris, størrelse eller distance på vores rejser. Vi er til for dig.