Turistkørsel

Turistbusser i alle afskyninger

Er du på udkig efter turistbusser, der kan imødekomme dine ønsker for en kommende ferie? Her hos Aros busser er vi leveringsdygtige i alt, hvad hjertet begærer, når det kommer til netop turistbusser. Så du kan rolig slutte din søgen nu. 

Vi tilbyder turistbusser i alle afskygninger, og så tilbyder vi tilmed stor sikkerhed, åbne chauffører, der sikrer en munter tur samt busser, der kører til tiden. 

Lad os høre, hvilken form for tur, du er på jagt efter. Så finder vi den rette løsning til dig.

VDL i Frankrig

Ud på tur i det danske land

En turistbus er for dig, der gerne vil opleve noget af verden eller vores lille fine Danmark. Vi tilbyder turistbusser til dig, der ønsker at holde din ferie i Danmark, hvor der er rig mulighed for at oplevet lokale specialiteter, fauna og flora samt små perler af naturskønne områder. 

Du behøver nemlig ikke køre ret langt for at finde uudforsket land, og det vil vi gerne bidrage til.

160785162_164454045497120_3203477634680756141_n

Vil du gerne krydse grænser?

Ønsker du at opleve kulturer, der ikke er som vores, kan du få turistbusser, der krydser den danske grænse og giver dig mulighed for at holde din ferie i udlandet. Vi har både busser, der egner sig særligt godt til korte distancer, men også busser, der så let som ingenting klarer de længere ture, der krydser landets grænser. 

16 personer på tur

Er I en lille flok på jagt efter en turistbus, kan I med fordel gå efter en af vores modeller til 16 mand. På den måde får I en intim oplevelse, hvor I har mulighed for at konversere undervejs.  Der er i hvert fald ikke grund til at gå efter en stor bus, hvis I kun har behov for en lille.  Søg blandt vores turistbusser og I skal finde en model, der passer til jeres ønsker. I skal blot vælge en model, pakke jeres kuffert og sætte jer ind. Resten sørger vi for. 

Få et uforpligtende tilbud

Uanset om I skal sydpå eller rundt omkring i det ganske danske land, så står vi klar til at hjælpe  jer.

Meget mere Mercedes

Her hos Aros busser er der ikke nogen grænse for, hvor mange I kan tage på tur. Er I en stor forening, kan I med fordel leje en Mercedes Sprinter til 89 personer.  Skal I på fodboldlejr eller håndboldstævne med sportsklubben, er de store turistbusser en rigtig god løsning. Det kan også være, jeres firma skal på udflugt, eller universitetet skal på ekskursion. Den store Mercedes er turistbussens Rolls Royce, og den skal I selvfølgelig ikke snyde jer selv for.  Få et overblik over, hvor mange mennesker jeres bus skal kunne fragte. Så finder vi den rette løsning til jer. 

Har du særlige ønsker for faciliteter i din turistbus?

Vi leverer som sagt en bred vifte af turistbusser, der imødekommer behovet fra vores kunder. Ønsker I en dobbeltdækker, wi-fi, stort bagagerum eller ekstra store sæder, skal I blot sige til.  Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at finde en bus, der indfrier jeres ønsker. Vi ønsker nemlig, I skal have en rigtig god tur. 

Turistbusser skal være nemt tilgængelige

Vi synes, det skal være nemt at få fingrene i turistbusser. Derfor kræver det meget lidt af dig, når du skal booke en turistbus her hos os.  Du skal blot kende antallet af personer, der skal med på turen, om I har særlige ønsker til bussen, samt hvor jeres endedestination skal være. Så hjælper vi jer i mål med at finde den rette turistbus til jeres tur.  Der er stor forskel på priserne af turistbusser, fordi de selvfølgelig imødekommer forskellige krav. Uanset hvad, kan du være sikker på, at vores busser er i topklasse.  Berlin, Barcelona eller Bjerringbro – vi hjælper jer godt på vej.