Handicapkørsel

Gode liftbusser til handicapkørsel

Har du et handicap eller funktionsnedsættelser, der gør, at du er afhængig af en kørestol eller andet for at komme rundt? Så kan du hos Aros Busser være sikker på at finde en liftbus til udlejning, der kan hjælpe dig med at komme fra A til B. Det er nemlig slet ikke irrelevant, om en bus har en lift eller ej. 

Her på siden finder du informationer om, hvilke ydelser du kan få her hos os. Vi har forskellige busser i forskellige størrelser, og så har vi stor erfaring med netop handicapkørsel.

Få et tilbud på liftbus

Vi har 10 minibusser med lift til udlejning. Indtast dine informationer herunder og du vil inden for 24 timer få et tilbud på en liftbus. 

157739595_1683779395115914_7477862514479190005_n

Individuel handicapkørsel med fritidsformål

Der kan være mange forskellige årsager til, du har brug for en liftbus. De fleste, der ønsker denne løsning, sidder i kørestol eller går med rollator og har svært ved at klare trapperne i en ganske almindelig bus.

Vores busser kan rumme både din kørestol, din rollator og dig på en og samme tid. Og vi fragter dig til den ønskede destination. Siden 2007 har vi haft handicapkørsel som ydelse, og derfor har vores chauffører mange års erfaring på området.

Destinationen for din tur er faktisk underordnet. Om du skal besøge venner, familie, kiropraktor, din sportsklub eller handle i lokale butikker, kan du få handicapkørsel.

Handicapkørsel i dit område

Hvis du på grund af et handicap ikke kan benytte dig af offentlige transportmidler, er individuel handicapkørsel et godt alternativ.

Der findes mange forskellige kørselsordninger, og navnene på disse varierer fra kommune til kommune. Ofte er kørselsordningen omfattet af et busselskab som vores. Du kan ofte søge om at komme med i sådan en ordning gennem kommunen og derigennem blive bevilliget kørsel.

Opfylder du kravene for handicapkørsel, kan du benytte dig af en af vores liftbusser. Er der noget, du gerne vil have udspecificeret, hører vi meget gerne fra dig.

160785162_164454045497120_3203477634680756141_n

Liftbus til udlejning

Vi står til rådighed, hvis du hører under en kørselsordning gennem kommunen, men vi tilbyder også en liftbus til udlejning, hvis du skal på tur med en privat flok. Vi har 10 forskellige liftbusser, og herunder får du et overblik over, hvad det koster at leje en minibus med lift.

Pristabel

Få en liftbus med følgende udstyr

Vores biler til handicapkørsel kommer med forskelligt udstyr, der skaber køreglæde. Vores liftbusser kommer med:

  • automatgear, der giver en
  • glidende og behagelig kørsel.
  • 3 punkts sikkerhedsseler.
  • komfortsæder med vippefunktion.
  • godkendte spænder til kørestole.
  • aircondition og oliefyr, der giver et behageligt indeklima.
  • sorttonede sideruder, der holder skarp sol på afstand.


Derudover kommer vores liftbusser med en godkendt lift, der kan løfte 500 kilo. Den er perfekt til dig, der har funktionsnedsættelse i kroppen og derfor har en kørestol med på turen.

Liftbus til 19 mand

Er der behov for det, kan vi tilbyde en liftbus til handicapkørsel med en kapacitet på 19 mand. Denne bus indeholder samme elementer som ovenstående og kommer desuden med et minikøleskab, der kan holde madpakken og drikkevarerne kølige undervejs.

Faktisk har du også mulighed for at sætte en dvd på og se en film på turen. Det er en fordel til de lidt længere køreture, hvor tiden skal slås ihjel.

Få et uforpligtende tilbud

Uanset om I skal sydpå eller rundt omkring i det ganske danske land, så står vi klar til at hjælpe  jer.

Vi tilbyder kompetente chauffører til handicapkørsel

Vores chauffører er veluddannede. Både til at varetage ganske almindelige køreture, men også til at varetage ture med passagerer med forskellige former for handicap og udfordringer: Fysiske og psykiske.

Derfor kan I være ganske sikre på en god behandling, når I kører en tur med en af vores minibusser med lift. Vi stræber nemlig altid efter, at vores passagerer får den absolut bedste tur.

Skal du til og fra skole?

Både børn og voksne kan have brug for at sidde i kørestol i kortere eller længere perioder af livet. Derfor kan det være en god idé at benytte sig af handicapkørsel til og fra skole. Folkeskole, gymnasium, HTX eller universitet. Skolen er underordnet – men det er bussen med lift ikke.

Sidder du i en kørestol kan det være vanskeligt at tage en ganske almindelig bus.

Derfor kan en liftbus gøre dagen meget lettere, og du kan koncentrere dig om at bruge dine kræfter og ikke mindst nyvundne tid på skolerelaterede opgaver.

Tag en liftbus til den næste koncert

Selvom du sidder i kørestol, er der rig mulighed for at deltage i alverdens arrangementer. De fleste store kulturelle begivenheder sørger for at indrette tribuner og særlige pladser, så du med en kørestol også får glæde af herlighederne.

Skal du til en stor stadionkoncert, kan du booke en liftbus til udlejning her hos os. Enten kan du få din hjælper til at køre bussen, eller også kan den køres af en af vores chauffører.

Handicapkørsel til en stor bryllupsfest

Der er bryllupsfest i familien, og alle er inviteret. Vores liftbus er ideel til handicapkørsel, men den kan rumme helt op til 19 mennesker, hvis der er behov for det? Fyld bilen med dine nærmeste familie og venner og sæt destinationen til bryllupsfest.

Vi sørger for at få jer afleveret i jeres fineste puds. Og så henter vi jer selvfølgelig, når festen er slut.

Individuel handicapkørsel til sygehus

At være mærket af et nedsat funktionsniveau betyder ofte, at der skal aflægges hyppige besøg på sygehuset. Det kan være i forbindelse med genoptræning, indlæggelser eller rutinetjek. Her er det en fordel at have adgang til en liftbus, der kan fragte dig.

Hos nogle kommuner vil denne ordning være markeret som patientkørsel, men forhør dig gerne hos din kommune.

Vi står klar til at hjælpe dig til dit næste rutinetjek på sygehuset.

Handicapkørsel giver fleksibilitet

Når du ikke har mulighed for at benytte dig af offentlig transport og i stedet er afhængig af handicapkørsel, giver det dig faktisk mere fleksibilitet. Vores liftbus henter dig, når det passer dig bedst og afleverer dig hjemme efter dine ønsker.

Er du en del af en kørselsordning, kan du selvfølgelig ikke alene bestemme, da der ofte vil skulle andre med på turen til eller fra skole, eller hvor turen skulle gå hen. Vi tilpasser vores kørsel, så den tilgodeser alle på den planlagte tur.

Vi samler dig op ved dit hjem, så du skal simpelthen bare sørge for at være klar ved afhentning. Har du brug for hjælp til at komme ud i vores minibus, står en af vores chauffører til rådighed.

Sikkerhed, sikkerhed og mere sikkerhed

Det er vigtigt for os, at I kan føle jer hundrede procent sikre, når I kører med os. Derfor har vi selvfølgelig sørget for at have et mandskab af yderst kompetente chauffører, der sætter en ære i at være gode bilister.

Det betyder også, at vores chauffører overholder alle krav om køre-/hviletid. Dermed presser vores chauffører ikke sig selv ud i situationer, hvor søvnen kan overmande dem. Vi har respekt for trafikken.

Derudover overholder vores chauffører selvfølgelig alle færdselsregler og sørger for at få jer bragt sikkert til destinationen.

Tag på ferie i en liftbus til udlejning

Vores liftbusser kan indrettes efter jeres ønske. Der er mulighed for at flytte rundt på sæderne, så der er god plads til kørestolsbrugere. Der er også mulighed for at tilføre et bord i bussen, hvis du skal ud på en længere køretur.

Det er eksempelvis perfekt at tage på ferie i en liftbus med bord, da der her er mulighed for kortspil og andre sociale aktiviteter undervejs. Tag på ferie i det danske eller kør over grænsen og nyd sommerferien.

Det danske land byder på mange ukendte skatte

Med en liftbus til udlejning skal I ikke bekymre jer om, hvordan I kommer fra A til B. Det kan især være en stor bekymring, når man er afhængig af individuel handicapkørsel.

Vores minibusser med kapacitet til 9 kan man selv køre, da det kun er nødvendigt med almindeligt kørekort. Er bilen større end det, kræver det et større kørekort. Ring til os, hvis du er i tvivl om noget.

I kan roligt tage ud og udforske Danmark og dens små lokale skatte. Fyld bussen med jeres bagage og nyd en ferie i det danske.

Måske en tur til udlandet lokker?

Ønsker du at krydse landets grænser med handicapkørsel, kan det også lade sig gøre. Bare fordi man er ramt af funktionsnedsættelse, kan man sagtens tage på ferie i alle verdens afkroge.

Det vil vi i hvert fald gerne gøre vores til. Vi har prøvet det før, og derfor deler vi ud af vores erfaring på området. Vil du planlægge en tur, skal du endelig tage os med på råd.

Vores kunders oplevelser taler for sig selv

En ting er, at vi her lover guld og grønne skove, når du vælger at benytte en af vores liftbusser til udlejning. Noget andet er det, vores kunder siger om os. Her på siden kan du læse, hvad vores kunder mener om vores service.

Udvikling er vigtig

Det, vores kunder siger om os, er vigtigt. Vi kører nemlig for vores kunder, og er de tilfredse, har vi udført vores opgave. Det er dog ikke ensbetydende med, at vi bare læner os tilbage, når vores kunder kommer med positive tilbagemeldinger.

Der er altid plads til forbedringer, og derfor gør vi altid alt, vi kan for at gøre vores handicapkørsel endnu bedre.

Vi holder øje med det, der sker på markedet for liftbusser, og så vurderer vi altid, om vi kan implementere nye tiltag, der kan gøre brugeroplevelsen endnu bedre, end den er nu.

Derfor hører vi også hellere end gerne fra dig, hvis du har forslag til noget, vi kunne gøre endnu bedre.

Liftbusser til handicapkørsel – kontakt os i dag

Handicapkørsel er ikke bare handicapkørsel. Der findes mange former for funktionsnedsættelser, der kan udmønte sig forskelligt fra person til person. Derfor vil vi gå langt for at imødekomme netop dit behov.

Kontakt os gerne og fortæl, hvad du har brug for. Så sørger vi for at finde en løsning og liftbus, der stemmer overens med dine funktionsnedsættelser og dine ønsker for turen. Vi er til for dig.

Busser til alle formål

Vi bryster os af at være en virksomhed med en stor vognpark, der indeholder liftbusser, dobbeltdækkere, minibusser og meget mere. Vi har busser til alle tænkelige situationer, og så er vi mere end konkurrencedygtige på både pris og serviceniveau.

Bus er en behagelig transportform, og vi vil gerne bidrage til, at mange bliver ved med at vælge bussen til handicapkørsel, ferier, weekendture og meget andet.

Om du er privatperson, institution eller noget helt tredje, kan du booke en bus her hos os. Få en dejlig tur med dine kolleger, dine elever eller din familie med en bus fra Aros Busser.

Vi ser frem til at køre med dig.