9 pers. minibus

Leje af minibus

Er du ved at planlægge en udflugt for dine kolleger, din familie eller dine venner og dig, kan det måske godt betale sig at lede efter minibusser til udlejning. Om du skal leje en minibus afhænger af, hvor mange I er på jeres ekskursion. 

En minibus giver samvær og fællesskabsfølelse, fordi den netop kan rumme mere end en almindelig personbil kan. Læs med herunder og blive klogere på, hvad vores busser kan tilbyde, og hvad det egentlig koster at leje en minibus for en dag eller flere.

Bus til 9 personer

En minibus er karakteriseret ved, at den kan rumme 9 personer. Er I ti personer, skal I derfor vælge en bus af lidt større format. Vi oplever, at vores minibusser er særligt populære til skoleudflugter, sportsarrangementer, polterabends eller familieture. 

Vores leje af minibusser tiltaler både private og offentlige institutioner, og der er ikke noget, vi foretrækker mere end andet. 

Vi ønsker blot, I får en god tur, når I benytter jer af en af vores minibusser, og I kan sammensætte jeres tur, som I gerne vil have den.

Minibusser udlejning: Sådan foregår det

Længere nede på siden kan du finde en oversigt over priserne for leje af minibus i forskellige antal dage. Ønsker du at indhente et tilbud på en minibus, skal du blot udfylde felterne herunder. Inden for 24 timer får du et tilbud, der lever op til din forespørgsel. 

Du afhenter og afleverer din minibus på adressen: 

Nordskovvej 33

8260 Viby J.

Her er det også muligt at parkere din egen bil, mens du er på tur i vores minibus.

Leje af minibus - prisoversigt

Vi har minibusser til udlejning, og ønsker du at leje gennem os, kan du være sikker på, der ikke kommer ekstra gebyrer oveni i prisen. Vi synes, det er en stor fordel, at du får den reelle pris med det samme. 

Derfor indeholder nedenstående priser forsikring, nedsat selvrisiko og udenlandsforsikring. Priserne her er uden chauffør.

Prisoversigt

Uanset hvor lang tid du skal leje minibusserne koster ekstra km. 2,75 kr. og derudover skal der betales der 2.000 kr. i depositum.

Har du ellers spørgsmål til vores priser, så hører vi gerne fra dig.

Hvad er en minibus egentlig?

Der er nogle ting, der er gældende for en minibus. Først og fremmest kan vores minibusser rumme 9 personer. Det er en rummelig bil beregnet til transport af større grupper. Fordelen ved at bruge en minibus til 9 personer er, at der gælder samme regler som ved almindelige personbiler. 

Fartgrænsen er den samme, og køreegenskaberne svarer nogenlunde til normale personbiler også. 

Forskellen ligger selvfølgelig i, at en minibus har større kapacitet. De kommer ofte med skydedøre og et stort bagagerum, der kan justeres i størrelse ved at omrokere sæder. 

Hovedingredienserne ved en 9 personers minibus er: 

  • Sikkerhed
  • Komfort
  • Mobilitet
  • Høj passagerkapacitet
  • Økonomi

Du skal leje en minibus, hvis du ønsker mere rummelighed, men samme egenskaber som en personbil har.

Lej en minibus uden chauffør

Priserne på siden her tager udgangspunkt i, at I ikke ønsker en chauffør til jeres tur. Der kan være mange fordele ved at køre minibussen selv. Først og fremmest vil chaufførens plads være optaget af jer selv, og det giver mulighed for en ekstra passager. 


Derudover ser vi ofte, at vores minibusser bliver brugt på ture, der varer mere end 1 dag, og derfor foretrækker de fleste at køre bussen selv.

Det er som sagt kun et krav, at du har et ganske almindeligt kørekort, når du skal være chauffør i en minibus.

Læn dig tilbage og nyd turen

Der er selvfølgelig også mulighed for at leje en minibus med tilhørende chauffør. Uanset hvor og hvor længe I skal være afsted, kan en dygtig chauffør gøre jer selskab. Det betyder, at I bare skal læne jer tilbage og nyde turen uden at bekymre jer om vejen. 

Skal I køre langt for at nå jeres destination, kan I med fordel lukke øjnene, mens en af vores chauffører, fører jer sikkert i mål. Vær veludhvilet og klar til nye eventyr, og lad en chauffør køre minibussen. 

Det er vigtigt for os at imødekomme vores kunders behov. Gennem årene har vi nemlig erfaret, at disse behov slet ikke er entydige, og derfor tilbyder vi selvfølgelig løsninger på alle jeres ønsker. 

Leje af minibus giver god stemning

En minibus til udlejning bidrager til den gode stemning. Er I ni personer på tur, vil I skulle dele jer op i to almindelige personbiler for at kunne være der. En minibus giver plads til jer alle på en gang, og på den måde kan I få stor glæde af sammenholdet i bussen. 

Tal sammen om den ferie, der ligger foran jer eller udnyt tiden til at få talt om alt det, I ikke altid når i hverdagen. En minibus fragter jer fra A til B, men den er også med til at skabe nye minder. 

Hvor skal turen gå hen?

Skal I på firmaudflugt, til håndboldstævne eller måske en tur til en af Danmarks seværdigheder? Er det ved at være tid til en bustur i Østjylland? Uanset destination kan vi hjælpe jer i mål.

Skal I krydse landets grænser, er det også en mulighed. Se vores pristabel for at få et overblik over økonomien i jeres kommende tur. Er det noget, I mangler svar på, må I ikke tøve med at kontakte os. Vi vil gerne hjælpe jer godt på vej.

Bussen er ladet med godt humør

Ved leje af minibus kan vi ikke garantere det gode humør – det er for egen regning. Til gengæld ser vi ofte, at vores minibusser hurtigt bliver ladet med god stemning. Det har med stor sandsynlighed noget at gøre med, at en tur i en minibus er forbundet med forventningens glæde. 

Forventningens glæde til den ferie, der ligger forude eller den fodboldkamp, I har glædet jer til i flere måneder. I lader bussen med godt humør. Så sørger vi for, bussen er i tiptop stand. 

Vi kvalitetstjekker regelmæssigt vores minibusser

Det er vigtigt for os, vores kunder altid får de bedste minibusser til udlejning. Det er derfor, vi har Mercedes, der emmer af kvalitet. Alle biler har brug for service før eller siden, og derfor kvalitetssikrer vi vores minibusser jævnligt. 

Skulle der opstå tekniske udfordringer på jeres køretur, sørger vi for at hjælpe jer godt ud af den situation. Vi ønsker nemlig ikke, at I oplever unødige forsinkelser på jeres tur. 

Kom sikkert frem

Benytter du dig af leje af minibus med chauffør, kan du være sikker på at have erfaring siddende bag rattet. Vores chauffører har kørt mange ture, og de kender vores biler ud og ind. Det er vigtigt for os, at I er sikre på jeres tur, og derfor overholder vores chauffører alle regler. 
 

Lejer I en minibus, hvor I selv skal være chauffør, anbefaler vi, at I ligeledes overholder trafikkens regler. Kør ikke for stærkt eller hasarderet og skift chauffør, hvis der er behov for det. 

Køre- og hviletid: Hvad er det?

Der er nogle helt klare regler for, hvor lang tid en chauffør må køre ad gangen, før han eller hun skal hvile. Disse regler overholder vores egne chauffører: Både for jeres og egen sikkerhed. 

Vi anbefaler altid vores kunder, at de ikke presser sig selv, når de kører. Oplever du træthed, mens du sidder bag rattet, bør du holde ind til siden og hvile dig, før I kører videre ud på jeres færd. 

Tænk jer om og hold øje med signaler for træthed hos den, der kører bilen. Så er I sikre på, at jeres tur bliver helt sikker. 

Busleje: Hvad kan du ellers få?

Her Hos Aros Busser tilbyder vi leje af minibusser, men kan kapaciteten på disse busser ikke rumme jeres behov, bør I se på nogle af vores andre busser til jeres tur. 

Vi tilbyder liftbusser til 16 personer, dobbeltdækkerbusser, der kan rumme mellem 78-89 personer og turistbusser til 54 personer. Der er uendeligt mange muligheder for at få den bus, I mangler til jeres næste weekendudflugt eller længerevarende ferie. 
 

Vores medarbejdere har været med på vores rejse i mange år, og derfor er vi en vidensbank, du med stor fordel kan tømme. 

Vi hjælper jer gerne i mål med at skræddersy jeres ferie, så I får en god oplevelse. Vi har mange forskellige busser til mange forskellige formål. 

De små busser er mere agile

Find ud af, hvor jeres tur går til. Find så ud af, hvor mange I skal afsted. Er I ni mand, og skal I køre i områder med små kuperede veje, er leje af minibus et rigtig godt valg. Vores minibusser kan nemlig nemt klare veje, hvor pladsen er lidt trang. 

Vi ser frem til at finde en minibus til udlejning til dig.