Lej en bus

Lej en bus til alle formål

Er du på jagt efter en bus til din næste tur med din arbejdsplads, familie eller idrætsforening? Her hos Aros Busser har vi busser til alle tænkelige behov. Lej en bus, der matcher dine ønsker og få glæde af vores chauffører, som bidrager til smil på læben og en behagelig tur.

Dyk ned i vores store udvalg og find den bus, der matcher dine ønsker. Kan du ikke overskue selv at finde vej til bussen, skal du endelig kontakte en af vores kompetente medarbejdere, der arbejder dagligt med leje af bus.

Få et tilbud

Ønsker du at indhente et tilbud på en af vores busser, skal du blot trykke på knappen herunder og indtaste informationer om ønsker.

VDL i Frankrig

Se vores priser her

Der er forskel på vores priser, da de selvfølgelig afhænger af, hvilken bus du ønsker at leje, samt hvor længe du ønsker leje af bus. Se vores priser herunder.

160785162_164454045497120_3203477634680756141_n

Leje af bus: Hvad skulle det være?

Her hos os kan du få bland-selv-bus, og det betyder selvfølgelig, at du kan få det, som du ønsker. Vi tilbyder blandt andet: 

  • Minibus
  • Liftbus
  • Dobbeltdækker
  • Turistbus


Alle busser kommer med forskellig kapacitet, og derfor skal du først og fremmest finde ud af, hvor mange der skal med på tur. På den måde vil du hurtigt kunne afskrive nogle af vores bustyper. Vores dobbeltdækker kan eksempelvis indeholde 89 passagerer, men skal I kun 5 afsted, er den selvfølgelig i overkanten. 

Vi hjælper jer hellere end gerne til at finde frem til den rette løsning, når I skal leje en bus hos os.

Få et uforpligtende tilbud

Uanset om I skal sydpå eller rundt omkring i det ganske danske land, så står vi klar til at hjælpe  jer.

En minibus til den lille gruppe

Ønsker du leje af bus til et mindre selskab, der tæller færre end ni? Så er en minibus et optimalt valg for dig. Vores minibusser kan både lejes med eller uden chauffør. Fordi den kun kan transportere ni personer, er det nemlig helt lovligt at køre den, hvis man blot har et kørekort til en almindelig personbil.

Derfor vælger mange at leje en bus til ni personer og køre den selv. Tag på tur i Danmark, eller kryds grænsen med dine venner eller din familie. Tag på forlænget weekend med din studiegruppe eller med dine kolleger.

Lej en bus, afhent den hos os og efterlad din bil i vores varetægt, mens i kører rundt i vores minibus. Lettere bliver det ikke.

Hvad med en turistbus?

Lej en bus i en lidt mindre størrelse i form af vores turistbus. En turistbus kan kapere mellem 49 og 55 passagerer, og de er derfor perfekte til turistkørsel i både ind- og udland.

Leje af bus til turistformål kan sagtens betale sig. Her får I også en god pris per person, når I drager på ferie i en bus. Turistbusserne har justerbare ryglæn, og det muliggør en lille lur på vejen eller blot ændring af siddestilling. Derudover er der klapborde til alle sæder samt køleskab, kaffemaskine og mulighed for at oplade elektroniske devices.

En turistbus bliver kørt af en erfaren chauffør, der vil sætte en ære i at gøre turen både behagelig og hyggelig.

Lej en bus til handicapkørsel

Har du funktionsnedsættelse i større eller mindre grad, kan det være nødvendigt at benytte handicapkørsel. Vi tilbyder leje af bus med lift, der kan løfte din kørestol eller rollator på rette plads i bussen.

Bliv kørt i skole, på arbejde eller til fritidsaktiviteter i en liftbus. Vores chauffører er uddannede til at køre med passagerer med både fysiske og psykiske udfordringer, så du er i helt trygge hænder hos os.

Vil du gerne vide mere om vores handicapkørsel, er du meget velkommen til at ringe til os. Der er mange forskellige muligheder at skrue sådan en tur sammen på, og vi vil gerne imødekomme dine ønsker.

Leje af bus - disse fordele er der

Vi bestræber os på at have de allerbedste busser til rådighed i vores vognpark. Vi ønsker nemlig at tilbyde vores kunder den bedste leje af bus. Der er mange fordele ved at leje en større eller mindre bus, når I skal på tur. Disse fordele kan være: 

  • At du selv slipper for at køre
  • At I kan samle en stor forsamling i en og samme bus
  • At prisen per person bliver billig
  • At verden ligger for jeres fødder
  • At det ikke er en udfordring at have en kørestolsbruger med

Lej en bus og udforsk Danmark

Vores store busser kommer selvfølgelig med en chauffør, der kører jer rundt. De mindre busser kan I leje uden chauffør. Vi kan garantere, at vores chauffører vil gøre deres ypperste for at bidrage til den gode stemning – uanset hvor langt I skal køre.

Tag på tur i Danmark sammen med dem, I holder af. Bussen kører jer lige til døren, og I skal selvfølgelig ikke bekymre jer om hverken parkering eller benzin. Det klarer vi.

I skal blot leje en bus og koncentrere jer om at nyde de mange gode oplevelser, Danmark har at byde på.

Skal I på ekskursion, bør I leje en bus

Uanset hvor I gerne vil hen, bør I leje en bus. Det er de færreste, der uden besvær kan hoppe på offentlig transport og blive fragtet lige hvorhen, de ønsker. Det vil kræve skift af bus til tog og omvendt. Måske skal en taxa også tages i brug.

Ved leje af bus behøver du ikke skifte position. Vi sørger for, du når endedestinationen så let som ingenting.

Hyggen er i fokus

Noget af det, der tiltaler vores kunder allermest, når det kommer til leje af bus, er, at sådan en bustur er forbundet med hygge. Der er noget magisk ved at sætte sig ind i den samme bus og vide, at I allesammen skal samme sted hen og skabe nye minder.

Om det så er en ferie, en koncert eller et stort bryllup. En bus skaber sammenhold, og en bus er forbundet med forventningens glæde.

Forventningen til at destinationen rummer en masse godt. Læn dig tilbage og læs en bog eller tal i timevis med dine børn, venner eller kollegaer. En bus indbyder til samtale og nærvær, og det er noget, mange sætter rigtig stor pris på.

Sikkerhed i trafikken er altid på dagsordenen

Når du lejer en bus her hos os, kan du være sikker på, at kvaliteten er i top. Vi kvalitetssikrer ofte vores busser, så de er i tiptop stand til din tur. Er uheldet ude, mens I er på farten, sørger vi selvfølgelig for, at I får en ny bus til rådighed, så I kan komme videre i teksten.

Vi garanterer, at du får en sikker rejse. Vores chauffører overholder alle trafikkens regler, så de ikke sætter hverken dig eller dem selv i unødige positioner.

Vi overholder køre/hvile-tider

Det er vigtigt for os, at vores chauffører også overholder de regler, der er for køre- og hviletid. Det er vigtigt, de ikke kører på tidspunkter, hvor de er uoplagte, og sådan et tidspunkt kommer ofte i forbindelse med træthed eller udmattelse.

Derfor vil I opleve, at chaufføren ved længere ture stopper op og tager et langt hvil. Det er lovmæssigt og sikkerhedsmæssigt korrekt.

Lyt til vores kunder

Vi gør vores bedste for at gøre vores kunder glade. Derfor stræber vi altid efter at levere god service og pålidelige chauffører. Det bedste du kan gøre for at undersøge den påstand er ved at læse, hvad vores kunder siger.

Kunderne har altid ret.

Derfor lytter vi også altid, hvis der kommer forslag til ydelser, vi kunne tilbyde, eller ting vi kunne gøre anderledes.

Leje af bus: Sådan beregner vi prisen

Her på siden finder du en oversigt over en cirkapris for leje af de forskellige busser. Vær dog opmærksom på, at der altid er forskellige faktorer, der spiller ind, når vi beregner en pris til dig. Vid blot, at leje af bus her hos os altid er billig – også selvom servicen er helt i top.

Herunder er der nogle faktorer, der spiller ind, når der skal beregnes en pris på leje af bus.

Hvor længe skal din bus bruges?

Lej en bus så længe, du ønsker det. Vær dog opmærksom på, at du ikke kun betaler for bussen, mens den kører på vejene. Har I lejet en bus til en fest på Fyn, som skal køre jer hjem igen, når festen er forbi, skal I selvfølgelig også betale for, at chaufføren venter på jer.

Skal I afsted i en længere periode, skal et hotelværelse til chaufførens eksempelvis også regnes med i prisen. Når en chauffør har kørt 3,5 time, skal han ifølge loven holde en længere pause. Skal I køre ned gennem Europa, vil det derfor være en fordel at gøre brug af flere chauffører til samme tur. Det skal også regnes med i prisen.

Kontakt os og fortæl om jeres ønsker. Så finder vi en god pris.

Lavsæson eller højsæson?

Der er ofte forskellige på pris af leje af bus afhængigt af sæsonerne. Skal I på busferie uden for sæson, vil det typisk være billigere at leje en bus, fordi efterspørgslen er lav. Booker I i højsæson, vil prisen tilsvarende være højere, fordi efterspørgslen er det.

Hvor starter rejsen

Starter jeres rejse i Skagen, skal I huske at medregne de startkilometer, bussen skal køre for at samle jer op, selvom jeres tur slet ikke er begyndt endnu. Her betaler I en timepris, som bliver en del af jeres samlede tur. Det samme gør turen tilbage.

Det kan derfor være en fordel at leje en bus i nærheden af jeres lokation.

Fylder I alle sæder ud?

Det er selvfølgelig også billigst at fylde alle sæderne ud i den bus, i vælger at leje. På den måde er I flere til at betale den samlede leje.

Vær derfor på forhånd klar over, hvor mange I skal afsted, før I booker. Så finder vi en bus, der matcher jeres antal.

Lej en bus nemt, hurtigt og effektivt

Vores kunder giver udtryk for, at det er nemt at leje en bus gennem os. De siger, vi er effektive, imødekommende og kommer til den aftalte tid. Det er vi stolte af. Derfor kan vi også garantere, at du nemt og hurtigt kan leje en bus her på siden.

Indtast dine informationer. Så vender vi retur med et tilbud i løbet af 24 timer. Har du brug for at tale med en medarbejder, hører vi gerne fra dig, så du er godt klædt på til at foretage den booking, der imødekommer dine behov.

Vi løser alle opgaver

Vi har mange års erfaring i branchen, og det betyder, at der næsten ikke er det, vi ikke har prøvet. Derfor skal du endelig komme til os med dine ønsker: Store som små. Vi kører dig gerne et smut til Læsø eller Frankrig. Endedestinationen er underordnet.

Skal I bruge en bus til en polterabend, en skoleudflugt eller en tur til naturskønne områder, finder vi en bus, der passer til jer. Har I specifikke ønsker til, hvad en bus skal indeholde, må I endelig sige til.

Ring eller skriv, hvis I har brug for hjælp

Har I problemer med at finde ud af, hvordan vores system virker, skal I ikke tøve med at kontakte os. Vi er her for jer, og vi vil gerne sørge for, I kommer godt frem. Både med jeres booking, men også til jeres destination.

Ring eller skriv i dag.