Leje af dobbeltdækker

En dobbeltdækker til den store gruppe

Her hos Aros Busser er det vigtig at kunne tilbyde mange forskellige kørselsmuligheder, og derfor har vi selvfølgelig også en dobbeltdækker i vores vognpark. Faktisk har vi flere styks. En dobbeltdækkerbus er særligt god til jer, der skal på tur i en stor flok. 

Vores dobbeltdækkere kan rumme op til 89 personer, og det er derfor den største bustype i vores sortiment. Den er anvendelig til den lange tur på ferie, men den kan også bruges, hvis I er mange, der skal til koncert, sportsevent eller noget tredje. 

Få et tilbud

Der er flere faktorer, der spiller ind, når du I skal leje en dobbeltdækker til jeres tur. Indtaster i informationer i felterne herunder, vil i inden for 24 timer få et tilbud på jeres rejse. 

Tilbudsrubrik

Er der specielle ønsker til jeres tur, kan I med fordel kontakte en af vores medarbejdere. Så kan I sammen lægge en plan.

VDL i Frankrig

Prisoversigt på en dobbeltdækker

Når det kommer til leje af dobbeltdækker, er det ikke muligt at leje uden chauffør. Til gengæld lover vi, I får en meget kompetent chauffør med på jeres tur. Priserne herunder er vejledende og afhænger af, hvordan jeres tur er skruet sammen.

Prisoversigt

160785162_164454045497120_3203477634680756141_n

Bedste pris per person

Der er mange fordele ved at leje en dobbeltdækker til jeres næste tur, men det er naturligvis en stor fordel, hvis I har mulighed for at fylde bussen op. Har I mulighed for at udfylde de 89 sæder, er I sikret den bedste pris per person.

Jo flere I er, des billigere bliver jeres tur.

Derudover gør vi vores allerbedste for at sørge for, at jeres tur ikke kun bliver billig, men også bliver tryg, behagelig og hyggelig.

Få et uforpligtende tilbud

Uanset om I skal sydpå eller rundt omkring i det ganske danske land, så står vi klar til at hjælpe  jer.

Hvad indeholder en dobbeltdækkerbus?

En dobbeltdækkerbus kommer selvfølgelig med de 89 sæder. Derudover er det muligt at placere dig i båse med fire sæder omkring et bord. Sæder, der ikke omringer et bord, er udstyret med et klapbord, så der også her er mulighed for at sætte en kop kaffe, en tablet eller andet.

Vores dobbeltdækkerbusser er desuden udstyret med et køleskab og en kaffemaskine, Derudover kan du få strøm under turen, så din telefon eller andet kan lades op på farten.

Der er bagagerum til bagagen, hattehylder til jakken og luftdyser ved hvert sæde.

Vi ønsker, at jeres tur skal være fyldt med velbehag og komfort: Derfor kan vi levere en dobbeltdækker med gode fordele.

Fyld en dobbeltdækkerbus og tag på skiferie

Vi oplever, at mange vælger en dobbeltdækker, når klokken slår ferietid. Skal I på den årlige skiferie med efterskolen eller gymnasiet, er det oplagt at fylde en dobbeltdækkerbus med ski, godt humør og elever og drage mod de norske fjelde eller østrigske alper. Vores chauffører sørger for, I bliver leveret lige ved døren. Lettere bliver det ikke.

Dit ønske - dobbeltdækkerens lov

Det er muligt at skræddersy din tur, ligesom du gerne vil have det. Vi har kørt med dobbeltdækkere i mange år, og derfor har vi erfaring med mange forskellige former for rejser og destinationer. Det betyder også, at vi ved, hvordan en tur skal skrues sammen på bedst mulig vis. Om det så er en tur til en stadionkoncert, landskamp i Parken eller stor konference i Sverige. Uanset hvad, finder vi en løsning på dine ønsker.

Hyggen er i højsædet

Der sker noget, når man træder ind i en dobbeltdækkerbus. Fællesskabsånden fylder bussens rum, og du kan nærmest mærke hyggen, når du sætter dig i sædet. Det er magien ved en dobbeltdækkerbus. I sætter jer ind med forventningens glæde i kroppen, og den glæde deler I med 88 andre.

Vi oplever i hvert fald næsten altid, at en tur i en dobbeltdækker er forbundet med en rigtig god stemning. Den kan I også få.

Læn dig tilbage, og lad op til ferie

Det er selvfølgelig en klar fordel, at du ikke selv skal koncentrere dig om transporten. Vores chauffører er dygtige, så du kan trygt overlade kørslen til dem, mens du kipper sædet tilbage og lukker øjnene for en stund.

Du bestemmer helt selv, hvordan du lader op til destinationen. Læs en bog, hør en podcast, tal med din sidemand eller hvil dig en stund. Før du ved af det, er du fremme ved destinationen sammen med resten af flokken.

Her er sikkerheden i top

Når du sætter dig ind i en dobbeltdækkerbus, kan du være sikker på, at kvaliteten og sikkerheden er i top. Vi kvalitetssikrer jævnligt vores busser for at være sikre på at tilbyde vores kunder toppen af kransekagen.

Derudover ansætter vi kun kompetente chauffører, der går op i ordentlig opførsel i trafikken, overholdelse af alle trafikkens regler samt den gode kundekontakt i fokus.

Vi overholder alle regler: Både for din og vores sikkerhed.

Vi overholder køre-/hviletider

Derfor er det vigtigt, vores chauffører overholder reglerne for både køre- og hviletid. Det betyder, at vores chauffører er veloplagte til kørsel, fordi de fokuserer på at få hvilet. Skal I ud på en lang tur, vil I derfor opleve, at der er mere end en chauffør til stede.

På den måde kan den ene hvile, mens den anden kører.

Hvilken tur skal vi køre i en dobbeltdækker?

Det er op til dig, hvor vi skal køre hen, og hvor længe vi skal være afsted. Kontakt os og fortæl om jeres ønsker. Så lægger vi sammen en plan for, hvordan vi nemmest når jeres destination.

Vi ønsker at bidrage til en god ferie, dagsrejse eller weekendtur, og derfor sætter vi den sammen efter jeres behov. Vi giver jer et tilbud helt uden forpligtelse.

Lyt til vores kunder

Vi lover guld og god rejse. Det kan I stole på, men I kan også se, hvad vores kunder siger. Kundetilfredshed er det vigtigste for os. God service, sikker kørsel og glade kunder hænger heldigvis uløseligt sammen.

Vi tager glædeligt imod ros, men vi tager også gerne imod konstruktiv kritik, så vi kan blive ved med at udvikle os og give vores kunder den bedst mulige rejse.

Vi ser frem til at fylde vores dobbeltdækkerbus med jer og føre jer sikkert til jeres endedestination.